Prisgaranti: Faktorer som skal være ens for at kunne sammenligne priser du har set på en tilsvarende lampe.

 

1. Er lampen den sammen som du har set et andet sted?

Mange lamper findes i flere varianter, med forskellige ledninger, skærme og lyskilder m.m. Vi vil sikre, at lampen som sammenlignes er præcis den samme variant.

2. Er lampen set på en dansk hjemmeside?

Er udbyderne af lampen fra en virksomhed, som er underlagt den danske lovgivning og skal derfor leve op til reglerne omkring beskyttelse af forbrugere, reklamationsret, told og moms.

3. Ingår lampen i en særkampagne? 

Bliver den pågældende lampe solgt i forbindelse med et køtilbud, åbningstilbud eller anden stykbegrænset tilbudskampagne?Yderligere gælder prisgarantien ikke tilbud, som kræver en form for medlemskab, ved auktioner eller hvis tilbuddet kommer fra en virksomhed, som hovedsagligt sælger en gros.

 

Vi giver differencen tilbage, hvis du finder den samme lampe billigere et andet sted i op til 14 dage efter købet. Dokumentation skal være i form af link eller lignende og indeholde varens pris, hvor den kan købes og dato for tilbuddets gyldighed. 

 

Hvis du er i tvivl, om hvorvidt din henvendelse vil opfylde kravene til vores prisgaranti, så send den til os alligevel på info@lamps.dk.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies.