Lamps.dk er en online lampeforretning med landets mest eksklusive lamper og med tilknytning til landets bedste belysningskonsulenter. 

Vi forhandler de største og kendte mærker inden for belysning samt mange mindre kendte og spændende designs, som man ikke finder andre steder. Du kan kun handle her på nettet.

Vores koncept er, at vi altid laver et pristjek på den lampe du kunne være interesseret i, uanset om det er en lampe som vi har vist på vores hjemmeside eller ej og giver dig markedets bedste pris samtidig med vi altid giver dig 4 års fuld garanti på alle lamper. Læs mere om vores Pristjek koncept her.

På trods af vores alsidige udvalg og koncept, har vi alligevel en klar rød tråd gennem vores mission: At sælge eksklusive designer lamper, baseret på vores pristjek og 4 års garanti koncept.

Som basis for vores webshop har vi et stort erfaringsgrundlag at trække på, hvilket giver dig den fordel, at du kan lade dig inspirerer af vores udvalgte inpirationsbilleder i Inspirationsbanken. Du kan også følge med i vores seneste projekter, nyheder og artikler omkring belysningsindretning her og på vores Facebook side her

 

Historie

Lamps.dk er ejet af Emil Jakobsen, uddannet Aut. El-installatør AK og tidligere ejer og adm. Direktør hos bla. Belysningskompagniet ApS og Spotlight A/S, begge firmaer solgte han i sommeren 2013, for at fokusere på fuldtid på Lamps.dk, som blev etableret i efteråret 2013. 

Emil har stor erfaring med belysningsrådgivning, design og salg af lamper. Han er kendt for sin stor ekspertise og har et stort netværk af kunder som kommer igen og igen. Desuden er alle lamper på webshoppen nøje udvalgt af Emil Jakobsen selv.

 

Emilprofil

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies.